Avtale mellom Spenst Førde og Førde IL symjing.

SPENST PLUSS ink/CrossFit

Tilgang CrossFit,2 veiledninger inkludert pr.år, ta med en venn på trening inntil to ganger i mnd, fri inngang Spa og Basseng, book timer 6 dager i forveien, fri trening også på Spenst Florø.

Ord. Pris Kr 689,- pr.mnd

Fil Symjing pris.

Kr 599,- pr.mnd.

(Over 55 år- kr 570,- pr.mnd)

SPENST PLUSS

Fri tilgang spa og basseng, 2 veiledninger inkludert pr. år, ta med en venn på trening inntil to ganger i mnd, book timer 6 dager i forveien.

Ord. Pris kr 589,- pr.mnd

FIL Symjing pris.

Kr 499,- pr.mnd.

(fra 15 år)

(Over 55 år- kr 470,- pr.mnd)

SPENST BASIS

For deg som ønsker deg tilgang til Førdes største treningstilbud men med mindre fordeler enn ved Spenst Pluss medlemskap

Ord. Pris kr 489,- pr.mnd

FIL Symjing pris

Kr 440,- pr.mnd.

Over 55 år- kr 390,- pr.mnd)

13-15 år: Kr 249,- pr.mnd/ingen binding

15-19 år: Kr 399,- pr.mnd. 12 mnd binding.

Tilbud spesial timer som er inkludert i medlemskap på Spenst:

13-15 år:

Fast gruppetrening med Marcus (fysioterapeut) hver mandag fra kl 16.00-17.00. under skoleåret. Fokus skadeforebygging og styrke trening. Alle kan få individuelt treningsprogram i studio av Marcus som kan benyttes utenom felles trening. For å trene i studio utenom gruppetrening må barnet/ungdommen ha noen over 18 år som samtidig er på senteret. Barnet/ungdommen kan også delta på alle gule og hvite timer med en foresatt.

Pris: Kr 249,- pr.mnd/ingen binding.

16-19 år:

Fast gruppetrening med Marcus (fysioterapeut) hver onsdag fra kl 16.00-17.00. under skoleåret. Fokus skadeforebygging og styrke trening. Alle kan få individuelt treningsprogram i studio av Marcus som kan benyttes utenom felles trening. Det året du fyller 15 år kan du trene på senteret uten foresatt og når det passer for deg. Det anbefales at du deltar på felles treningen uansett om du kjører egentrening på senteret, slik at du får oppfølging og råd jevnlig av Marcus.

Pris: Kr 399,- pr.mnd. 12 mnd binding.

¤ 2 timer med Personlig Trener er inkludert i ALLE medlemskap. Hjelp til individuelt tilpasset treningsprogram.

Samling, skadeforebygging, behandling.

Alle i FIL Symjing som blir Spenst medlem har prioritet ved venteliste ved alle behandlere på HELSEHUSET. Det er 15% rabatt på behandling ved HELSEHUSET og massasje, hudpleie og forpleie ved Sunnfjord Spa. 20% rabatt på Testlab på Spenst. O2, laktat og makspuls. 20% rabatt ved foredrag om kosthold/trening. Kan evt benyttes til foreldre og trenere. Gjennomgang med gruppen, betydningen av restitusjon, søvn og kosthold. Dette gjelder booking av Ernæringsfysiolog Hanne Lien, Rehabtrainer og PT Ingvild Lien og Fysioterapeut Harald Grytten.