Avtale mellom Spenst Førde og Førde IL symjing.

SPENST PLUSS ink/CrossFit

Tilgang CrossFit,2 veiledninger inkludert pr.år, ta med en venn på trening inntil to ganger i mnd, fri inngang Spa og Basseng, book timer 6 dager i forveien.

Fri trening på alle Spenst sentera i fylket. (Førde, Florø, Gloppen, to senter i Sogndal)

Ord. Pris Kr 699,- pr.mnd

Fil Symjing pris.

Kr 599,- pr.mnd.

SPENST PLUSS

Fri tilgang spa og basseng, 2 veiledninger inkludert pr. år, ta med en venn på trening inntil to ganger i mnd, book timer 6 dager i forveien.

Ord. Pris kr 599,- pr.mnd

FIL Symjing pris.

Kr 499,- pr.mnd.

(fra 15 år)

SPENST BASIS

For deg som ønsker deg tilgang til Førdes største treningstilbud men med mindre fordeler enn ved Spenst Pluss medlemskap

Ord. Pris kr 499,- pr.mnd

FIL Symjing pris

Kr 449,- pr.mnd.

Over 55 år- kr 399,- pr.mnd)

13-15 år: Kr 299,- pr.mnd/ingen binding

15-19 år: Kr 399,- pr.mnd. 12 mnd binding.

Alltid hos SPENST FØRDE

• PT Start: Vi gir alle nye medlemmer en time med personlig trener inkludert i medlemskapet.
  • Stort utvalg av treningsutstyr, samt gode åpningstider. 05.00-24.00, 365 dager i året.
  • Gratis barnepass
  • Førdes bredeste utvalg av gruppetimer. Trening for alle.
  • Booke trening via mobil app, nettbrett eller PC/Mac
  • Tilgang til Førdes beste personlige trenere
  • Ingen venteliste hos Fysioterapi eller andre behandlere på Helsehuset.
  • Fordelskortet. Rabatter i over 40 butikker i Førde.
  • På tur. Tren på andre Spenst senter i landet til kun kr 20,- pr.gang

(Fri trening på alle senter i fylket v/Pluss medlemskap)

Tilbud spesial timer som er inkludert i medlemskap på Spenst:

13-15 år:

Fast gruppetrening hver mandag fra kl 16.00-17.00. under skoleåret. Fokus skadeforebygging og styrke trening. Alle kan få individuelt treningsprogram i studio som kan benyttes utenom felles trening. For å trene i studio utenom gruppetrening må barnet/ungdommen ha noen over 18 år som samtidig er på senteret. Barnet/ungdommen kan også delta på alle gule og hvite timer med en foresatt.

Pris: Kr 299,- pr.mnd/ingen binding.

Samling, skadeforebygging, behandling.

Alle i FIL Symjing som blir Spenst medlem har prioritet ved venteliste ved alle behandlere på HELSEHUSET. Det er 15% rabatt på behandling ved HELSEHUSET og massasje, hudpleie og forpleie ved Sunnfjord Spa. 20% rabatt på Testlab på Spenst. O2, laktat og makspuls. 20% rabatt ved foredrag om kosthold/trening. Kan evt benyttes til foreldre og trenere. Gjennomgang med gruppen, betydningen av restitusjon, søvn og kosthold. Dette gjelder booking av Ernæringsfysiolog Hanne Lien, Rehabtrainer og PT Ingvild Lien og Fysioterapeut Harald Grytten.