Nyhetsbrev nr 2 Førde IL Symjing

Postet av Førde IL - Symjing den 30. Des 2020

No er året 2020 endelig ferdig. Symjarane har gjort unna sin siste trening for året og stuparane var ferdige rett før jul.  Symjarane avslutta med vannpolo på siste trening, ein idrett som vi skal starte opp med organiserte kurs og treninger utpå nyåret. 

Søndag 27/12 var det klart for 10.000 meter, og vi hadde 7 symjarar som klarte dette. Vi var 13 som deltok, der den yngste var 9 år. Snittet ble på 8350 meter. fem av dei som fullførte 10.000 er på bildet under, pluss to jenter til som holdt på mens bildet ble tatt. Dei to var Pertikke Monsen (07) og Natalie Råheim (09). På bildet fv: Mathias Holme (08) Gabriel Amble (09) Sunniva S. Hallanger (07) Jenny Bjørkhaug (07) og master svømmer/trener Sissel Leth-Olsen. Gabriel avslutta sin 10.000 meter med 25 meter fly, så da ville Natalie ikkje være noke dårlegare, så ho avslutte med 50 fly, der Petrikke toppa det med 100 fly. Så begynte dei to jentene å skulle svømme lengst. Dei avslutta med eit par ekstra lengder med ein 25 meter sprint i ein totalt mørkelagt symjehall. Noke måtte vi gjere for at dei skulle avslutte, så vi måtte bare slå av lyset, ellers hadde dei vel holdt på enda.

Symjarane hadde også sin årlege juleavsluttning før juleaften, der nissen kom på besøk. Der vart også symjarane presentert for den nyinnkjøpte 75" skjermen vi skal bruke i hallen bl.a. til å vise teknikkvideoer. 

Symjekursa for 2021 er det god påmelding til, men det er fortsatt mange ledige plasser på kursa for dei minste i Førdehuset. Baby og småbarnsvømminga er nesten heilt fullt. Påmelding til stupekursa er også bra med påmeldinger til, men det er plass til fleire. Påmelding her

Året som har gått har vert veldig anderledes, men vi har stått på og gjort det beste ut av det. Klubben ilag med Eid og symjekrinsen har arrangert eit par ekstra eindags stemner, slik at symjarane har fått konkurrert ca ein gang kvar mnd. Mot slutten av treningsåret så rauk også det midterste banetau festet i symjahallen i Førdehuset, så dette må ordnast før vi kan arrangere fleire stemne. Dette er planlagt i veke 8 ilag med at vi skal få heilt ny belysning i hallen. Dette gledar vi oss til. 

Symjeklubben er godt igang med å planlegge LÅMØ Vest for 2021, et stemne som kanskje får ein annan dato, eller arrangert på ein litt anderledes måte enn vanlige låmø for å imøtekomme smittevernkrav som fortsatt vil gjelde godt inn i 2021. Meir info om dette kjem utpå nyåret. 

Vi takker alle som bidrar til eit godt miljø i Førde IL Symjing for året som har gått, og ønsker alle eit godt nytt år.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.