Vårduppen på Eid 2022

Postet av Førde IL - Symjing den 6. Mar 2022

Første stemnet på våren var på Eid. Vårduppen som vi alltid er med på med dei fleste symjarane vart også denne gangen ein skikkelig god team tur med mykje sosialt samvære. Vi overnatta i Eidahallen, der det vart spelt håndball på kvelden og andre aktiviteter. Stemnet er ein god opplevelse for dei yngste, og dei litt eldre får kjenne litt på formen inn mot LÅMØ og andre stemner. 

Vi hadde også to debutanter denne helga. Maja Sofie Helgås Helleseth(10) og Rebekka Sund Engelsen(11). Rebekka svømte rekrutt lørdagen, men iløpet av lørdags kveld ble vi enige om at hun skulle få svømme approbert søndagen. Begge svømte meget bra, og fekk mange tider på fleire øvelser. 

På bildet fra venstre: Maja Sofie og Rebekka

Av dei andre approberte, så var det mange flotte presatsjoner. Mathias Holme(08) kom seg under 3 minutter på 200 bryst for første gang, og persa med ca 10 sekunder på 200 medley. han leverte også ein rykande 100 butterfly, og har funnet en flyt der som han kan utvikle videre. Han kom inn på 1:09 på denne øvelsen. Mathias sikter mot medaljene på LÅMØ, og om han holder seg frisk, så skal dei andre få noken å sjå opp for i 2008 klassen. 

Godt å sjå Sunniva Skrede Hallanger(07) tilbake i bassenget også etter en lengre stemne pause. Hun forbedra seg på 5 øvelser, og var med å spre masse god stemning i gruppa. 

Heile troppen som var med på Eid. 

Søndagen starta med 800 fri der Sunniva gjekk hardt ut. Hun ble litt for tidlig stiv, så det ble en tung runde, men forbedra tida si med 33 sekunder. Guttane Even Bjørkhaug(09) Mikal Eriksen(09) og Sander Birkeland (08) svømte også inn til nye personlige rekorder på 800. 

Vi hadde også med oss nokre få rekruttar, og her har vi ein stor jobb å gjere med å motivere foreldre og rekruttar til å reise på stemner. 

Førde stilte også med 4 dommere på stemnet, og her må vi også sette inn eit støt på å rekrutere fleire dommere. Vi trenger absolutt fleire, ellers blir det vanskelig å arrangere stemner. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.