Treningsleir i haustferien

Postet av Førde IL - Symjing den 12. Okt 2022

I fem dager har symjarane i Førde hatt besøk av Solid IL Symjegruppe og Eid Symjeklubb på treningsleir hos oss. Dei har blitt leda på treningane av Hanne Strand fra Bærumsvømmerne og Marte Hordnes fra Bergen Vest svømmeklubb.

Svømmerne har lært mange nye øvelser, og dei har virkelig fått kjørt seg i bassenget. Fra lørdag til onsdag har dei vert 16 timer i bassenget. Det har vert lærerikt også for trenarane som har vore tilstades langs kanten. Førde og Solid sine trenere har vore med under heile leiren, og tillært seg mange nye øvelser.

 I tilleg har dei vore på Spenst Førde og hatt landtrening imellom øktene i bassenget. Dei har fått prøvd seg på ein del basis øvelser, spinning, styrke og avslutta økta på onsdagen med yoga. 

Mandag kveld samla vi utøverane til ein sosial happening på Førde klatresenter. Der fekk dei servert Pizza fra Peppes Pizza, og dei fekk klatre til dei ikkje orka meir.  

Førde symjarane skulle uansett ha ein leir i haustferien, og da Solid ønskte å komme på besøk til oss, så var det berre kjekt. Dei har symjarar på omtrent samme nivå som våras symjarar, så dei passa godt ilag i banene. Leiren var gratis for utøvarane å delta på, og dei tilreisande trengte berre å sørge for egen kost og losji. Det vart servert lunsj etter styrkeøkta. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.