Førdesprinten 2016

Postet av Førde IL - Symjing den 5. Jun 2016

-Da var den årlige Førdesprinten ferdig. Det var noen nye utfordringer i forkant av stemnet i forhold til avviklinga med tanke på garderobe brannen for nokre veke siden. Dette løyste Førdehuset fint, med at vi hadde tilgang til garderobene i kjelleren. Det var rundt 200 symjarar på stemnet, og både det aproberte og rekrutt stemnet gjekk veldig bra. Stemnet vart gjennomført med hengande start, noko som er veldig positivt for dei som følger med på livitiminga, for da går det litt fortare mellom heatene. Funksjonærane får litt utfordringer med å holde tempoet, men det klarte dei fint. Når det er så fint vær i Førde som det var i helga, så blir det veldig varmt i hallen. Da er det godt når pausane kjem og man kan ut og nyte det fine været.

Mange symjarar forbedra sine personlige rekorder, og nokre begynner å nærme seg veldig diverse krav til deltaking på større stemne seinare i år.

Elisabeth Mundal deltok for første gang i Førde drakta etter overgangen fra Svelgen, og symde nokre øvelsar, men det var nok lagleder rollen ho synes var det mest spennande. Dette er noko ho virkelig brenn for. Det haglar med lovord om den imponerende innsatsen symjarane har lagt ned i helga, men også på treningane i forkant.

Neste stemne for Førde symjarane er Lambadalekene i Oslo 18-19 juni. Dette blir også det siste stemnet før sommerferien. Det betyr ikkje at symjarane skal ha treningsfri, men at fokus rettar seg inn mot haust sesongen som starter med ein treningsleir i Luster rett før skulane startar.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.