Terminliste 2020

Fargekode brun = rekrutter (uapproberte) kan delta

Fargekode blå = Spesielle krav for å delta

Fargekode svart = approberte stemner der rekrutter (uapproberte) ikke kan delta

Fargekode grønn= Andre arrangement der klubben skal være representert.


Januar:

10-12 Treningsleir Årdal: Treningsleiren er for alle som kan symje minst 100 meter sammenhengande. 

25-26 Årdalstemnet, Øvre Årdal + rekrutt. Nytt stemne på kalenderen. Her reiser alle i klubben, og buss transport, felles overnatting vert vurdert. Det blir ein sosial start på året med ein flott gruppetur til Årdal. Låmø øvelser er i fokus. Dette er einaste stemnet i fylket som er før påmeldingsfristen til LÅMØ.

Februar:

15-16 LÅMØ kvalikk, Bergen (Slåtthaughallen) Dette stemnet er berre for dei som er i LÅMØ alder. (2009-2004). Berre LÅMØ øvelser er på programmet. Dette er siste sjangs for å kvalifisere seg til LÅMØ Vest 2020.


29/2-1/3 Vårduppen, Eid + rekrutt. Her reiser alle i klubben, og vi reiser med buss samla om dette er tilgjengelig. Overnatting på skule rett ved symjehallen er noko som ungane lika godt. Sosialt for foreldre og svømmere.

Mars:

13-15 LÅMØ Vest, Førde. Dei som har kvalifisert seg via dei 5 LÅMØ øvelsene, dei to yngste årsklassene (11-12) med godkjent tid på alle øvelser. Dei 4 eldste klassene (13-16) må ein i tilleg være inne blandt dei 24 beste i landsdel vest. Rankingen finner ein på medley.no

20-22 NM-Masters, Stavanger Ein må være 20 år og eldre for å delta. Ingen kvalifiserings krav.

28-30 BSF, Bergen (AdO Arena) Stemnet er for 2007 og eldre. Langbane stemne med høgt internasjonal klasse. Dette er verdt å få med seg, å få sjå svømming ned på verdensrekord tider. Stemnet er delt opp i tre deler lørdag med A og B flight. Dei 3 beste heat i kvar øvelse går på formiddagen, og dei resterende går fra lunsj og utover. Dei beste tidene totalt gennom øvelsene går til finaler på kvelden. Noen øvelser har knock out finaler, og noen har direkte finaler. Stemnet blir sendt på Eurosport. Overnatting prøver vi å få til i nærheten av symjehallen. (mange bur privat i Bergen)

April:

17-19 Kompetansehelga 2020, Gardemoen.

24-26 Marienlyst open, Drammen.  Langbane, stemne er for 2007 og eldre. Kvalifiseringskrav til stemnet. (A-Gruppa reiser på dette)

Mai:

1-3 Jugendsvøm, Ålesund + rekrutt. Eit flott stemne i Ålesund som er verdt å ta turen for. Symjebassenget er likt som i Førde, og ein vil raskt føle seg heime i denne hallen. 

30/5-1/6 ÅM, Oslo (Nordtvet bad) Dei 30 beste av 13-16 åringane i landet etter LÅMØ møtes for å kåre årsklasse vinneren i landet.

Juni:

6-7 Førdesprinten + rekrutt. Eit av to faste stemne som vert arrangert årlig i Førde. Alle 50 og 100 meter øvelsene er representert her + sprint stafetter. Minisprinten er glimrende for dei som har småsøsken som ønsker å delta.

12-14 Mjøssvøm, Hamar.  Langbane, stemne er for 2009 og eldre. Egne masters klasser. (A-Gruppa reiser på dette)

Juli:

2-5 NM-Langbane, Bergen (AdO Arena). Kun dei som er kvalifisert til NM får delta her.

August: 

Veke 32 oppstartsleir, Lokasjon foreløpig ukjent. Trening 2 ganger i basseng for dagen + ei styrkeøkt i mellom. Passer for alle approberte. Fint å legge familieferien til samma lokasjon om det er "litt ut på tur" (Så hold av veke 32 til ferie på jobben)

28-30 Trener/Lederkonferansen, Gardemoen.

September:

12-13 Førdestemnet + rekrutt. Stemne i Førdehuset med varierte øvelser + 1500 meter. Rekruttstemnet i pausen er veldig bra å få testa seg på kva ein kan jobbe vidare med på kurs utover hausten. 

25-27 AdO Open, Bergen (AdO-Arena). Stemnet er for 2009 og eldre. Her kan alle delta som er approbert.  

Oktober: 

16-18 NM-Ungdom, Tromsø. Kun dei som er 13-16 år og kvalifisert til NM får delta her. 

30/10-1/11 Nordsjøstemnet, Stavanger. Eit av dei største stemna ein kan delta på i landet, med svært tøffe kvalifiserings krav. Pga reiseavstand, og kost, så må ein være kvalifisert på fleire øvelser for å få reise. Ein kan også delta på øvelser om det er ledig plass i heat, men ein må uansett være kvalifisert på fleire øvelsar. 

31/10-1/11 Hauststemnet, Eid + rekrutt. Her reiser alle i klubben, og vi reiser med buss samla om dette er tilgjengelig. Overnatting på skule rett ved symjehallen er noko som ungane lika godt. Sosialt for foreldre og svømmere.

November:

12-15 NM-Kortbane, Porsgrunn. Kun dei som er kvalifisert til NM får delta her.

Desember:

5-6 Julelauget, Ålesund + rekrutt. Å reise til Julelauget i desember er ein tradisjon symjeklubben har. Her kan både rekrutter og approberte reise, og vi anbefaler alle å ta turen. Stemnet har lange tradisjoner, og dei lager litt ekstra show for symjarane. Husk å ta med nisselue til innmarsj. 

* Stemna på terminlista er dei som klubben dekker ein del utgifter på for deltakarane, og deltakarane betaler ein eigenandel på stemnet. Deltaking på NM, UM, ÅM, og Nordsjøstemnet er særskilt i forhold til eigenandel. Styret fastsetter eigeandel utifra budsjett. 

* Symjarar som ynsker å delta på stemner utover terminlista, må dekke alle kostnader sjølv.Levert av IdrettenOnline