Terminliste 2020

Fargekode brun = rekrutter (uapproberte) kan delta

Fargekode blå = Spesielle krav for å delta

Fargekode svart = approberte stemner der rekrutter (uapproberte) ikke kan delta

Fargekode grønn= Andre arrangement der klubben skal være representert.

Fargekode og bakgrunn = Open water, tillatt med våtdrakt. Deltagere må få godkjennig av klubb før deltaking.

Januar:

7-9 Treningsleir Sandane: Treningsleiren er for alle approberte og Hai gruppe deltagere.

21-23 Trøndersvøm, Pirbadet i Trondheim. Kun approberte.

Februar:

5-6 Årdalstemnet, Øvre Årdal. + rekrutt. Her reiser alle i klubben, og vi reiser med buss samla om dette er tilgjengelig. Overnatting på skule rett ved symjehallen er noko som ungane lika godt. Sosialt for foreldre og svømmere.

12-13 LÅMØ kvalikk, Bergen (Slåtthaughallen) Dette stemnet er berre for approberte som er i LÅMØ alder. (2011-2006). Berre LÅMØ øvelser er på programmet.

Mars:

5-6 Vårduppen, Eid + rekrutt. Her reiser alle i klubben, og vi reiser med buss samla om dette er tilgjengelig. Overnatting på skule rett ved symjehallen er noko som ungane lika godt. Sosialt for foreldre og svømmere.

18-20 LÅMØ Vest, Stavanger. Dei som har kvalifisert seg via dei 5 LÅMØ øvelsene, dei to yngste årsklassene (11-12) med godkjent tid på alle øvelser. Dei 4 eldste klassene (13-16) må ein i tilleg være inne blandt dei 24 beste i landsdel vest. Rankingen finner ein på medley.no

19-20 Landsstevnet, Bergen. Para klasse S14 kan delta her.

April:

1-3 NM-Masters, Oslo. Ein må være 20 år og eldre for å delta. Ingen kvalifiserings krav.

1-3 BSF, Bergen (AdO Arena) Stemnet er for 2009 og eldre som har kvalifisert seg. Langbane stemne med høgt internasjonal klasse. Dette er verdt å få med seg, å få sjå svømming ned på verdensrekord tider. Stemnet er delt opp i tre deler lørdag med A og B flight. Dei 3 beste heat i kvar øvelse går på formiddagen, og dei resterende går fra lunsj og utover. Dei beste tidene totalt gennom øvelsene går til finaler på kvelden.

22-24 Kompetansehelga 2020, Gardemoen.

23-24 Jugendsvøm, Ålesund.  + rekrutt. Svømmehallen ligger ved Moa senteret. Overnatting ved Thon hotell Baronen.

Mai:

6-8 Marienlyst open, Drammen.  Langbane, stemne er for 2009 og eldre. Kvalifiseringskrav til stemnet.

Juni:

4-6 ÅM, Lambertseter, Oslo Dei 30 beste av 13-16 åringane i landet etter LÅMØ møtes for å kåre årsklasse vinneren i landet.

4-5 Førdesprinten + rekrutt. Eit av to faste stemne som vert arrangert årlig i Førde. Alle 50 og 100 meter øvelsene er representert her + sprint stafetter. Minisprinten er glimrende for dei som har småsøsken som ønsker å delta uapprobert.

18 UM-Open Water. Heiavatnet, Sørumsand. 13-16 åringer kan delta. Må være approbert. Må svømme 400 under 6.30

18 Master NM Open water. Heiavatnet, Sørumsand. 20 år og eldre kan delta.

18 Heia open. Heiavatnet, Sørumsand. Open water konkurranse åpen for alle.

17-19 AdO cup, Bergen.  Langbane, stemne for 2011 og eldre.

24-26 Vestland vann camp. Nesholmen. Beach polo turnering, Open water svømming, Andre vannsport aktiviteter. (under utvikling)

Juli:

7-10 NM-Langbane, Kristiansand (Aquarama). Kun dei som er kvalifisert til NM får delta her.

August:

6 NM-Open Water, Glomma, Fetsund. Open water Norgesmesterskap der alle approberte over 14 år kan delta, som klarer å svømme 5000 meter utendørs med en snittfart på under 2.10 pr 100m. Deltagere må være vant til å svømme i kaldt vann ned mot 13 grader.

6 Glommadyppen, Glomma, 2km, 6km, 11km ned til Fetsund lenser. Deltagere må være vant til å svømme i kaldt vann ned mot 13 grader.

Veke 32 oppstartsleir, Lokasjon foreløpig ukjent. Trening 2 ganger i basseng for dagen + ei styrkeøkt i mellom. Passer for alle approberte. Fint å legge familieferien til samme lokasjon om det er "litt ut på tur" (Så hold av veke 32 til ferie på jobben)

17 Ulvøen rundt. Oslofjorden. Open Water konkurranse. Distanse 2500m (dagslisens er mulig å kjøpe for dei som ikke er approbert)

26-28 Trener/Lederkonferansen, Gardemoen.

September:

10-11 Førdestemnet + rekrutt. Stemne i Førdehuset med varierte øvelser. Rekruttstemnet i pausen er veldig bra å få testa seg på kva ein kan jobbe vidare med på kurs utover hausten.

30-2/10 AdO Open, Bergen (AdO-Arena). Stemnet er for 2011 og eldre. Her kan alle delta som er approbert.

Oktober:

21-23 NM-Ungdom, (Sted ukjent). Kun dei som er 13-16 år og kvalifisert til NM får delta her.

28-30 Nordsjøstemnet, Stavanger. Eit av dei største stemna ein kan delta på i landet, med svært tøffe kvalifiserings krav. Pga reiseavstand, og kost, så må ein være kvalifisert på minst 3 øvelser for å få reise. Ein kan også delta på øvelser om det er ledig plass i heat, men ein må uansett være kvalifisert på desse øvelsane.

29-30 Hauststemnet, Eid + rekrutt. Her reiser alle i klubben, og vi reiser med buss samla om dette er tilgjengelig. Overnatting på skule rett ved symjehallen er noko som ungane lika godt. Sosialt for foreldre og svømmere.

November:

17-20 NM-Kortbane, Stavanger. Kun dei som er kvalifisert til NM får delta her.

Desember:

3-4 Julelauget, Møre og Romsdal (sted ukjent)+ rekrutt. Å reise til Julelauget i desember er ein tradisjon symjeklubben har. Her kan både rekrutter og approberte reise, og vi anbefaler alle å ta turen. Stemnet har lange tradisjoner, og dei lager litt ekstra show for symjarane. Husk å ta med nisselue til innmarsj.

* Stemna på terminlista er dei som klubben dekker ein del utgifter på for deltakarane, og deltakarane betaler ein eigenandel på stemnet. Deltaking på NM, UM, ÅM, Landsstemnet og Nordsjøstemnet er særskilt i forhold til eigenandel. Styret fastsetter eigeandel utifra budsjett.

*Open Water, klubben dekker startkontigent og endagslisens. Utøver ordner reise og opphold selv.

* Symjarar som ynsker å delta på stemner utover terminlista, må dekke alle kostnader sjølv.