Første stupe kurs i Førdehuset igang

Postet av Førde IL - Symjing den 4. Okt 2017

For første gang kan Førde IL symjiing skilte med at dei også har stupekurs. Det var seks ivrige barn som deltok på det første kurset, og dei var ikkje skremd over kva som er i vente. Nokre av dei sa klart og tydelig at dei skulle holde på til dei hadde stupt fra 5 meteren. Halve kurset er land trening for å forberede seg på øvelsane og posisjonane dei skal gjennomføre i stupet.

Det ser ut til å være eit populært kurs, da det er flerie born på venteliste for kurset. Det er ikkje umulig at FIL Symjing kjem til å utvide aktiviteten ved ein seinare anledning, men akkurat no, så starter vi så enkelt som mulig, så vi heile tida veit kva vi held på med. 

Ein av utfordringane i hallen er at vi mangler ein 3 meter til stupe aktivitetane. Her må vi tenke om det går å finne på ein løysing for å få nok utfording når vi kjem så langt. Der 3 meteren stod før i tida er det eit lite basseng idag. Med stupeaktivitet, så kan det være at vi kan få tenkt fram ein løysing som kan gi oss tilbake ein ny 3 meter. Det er ihvertfall lov å drømme. Kanskje ved bygging av ny hall, så kan dette bli eit element i den eksisterande hallen?

Stuparane i aktivitet på landtreninga på første økta. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.