Førdestemnet 2020

Postet av Førde IL - Symjing den 21. Sep 2020

I eit ellers andersledes idretts år, og i jubileumsåret til Førde IL, så fekk symjeklubben arrangert det årlige Førdestemnet. Med godt smittevern, ingen publikum og minimalt med funksjonærer, så gjekk stemnet meget bra under dei forutsettningane som har vore. Dommarane var tidtakarar, slik at det ikkje vart for trangt for dei voksne funskjonærane. Symjarane vart slusa inn med god avstand seg imellom, og det vart ingen trengsel rundt start området.

Svømmerne har hatt litt forskjellig oppladning til stemnet, og mange har venta på å få ein slags restart og få vite kor dei ligger an i løypa for å kvalifisere seg til LÅMØ, UM og eventuelt NM. Nokre fekk nok ein liten ekstra motivasjons boost, og andre fekk stadfesta at det slett ikkje var så ille som ein skulle tru, no med ca eit halvt år uten stemne. 

Anders Scheflo Kvåle (05) kvalifiserte seg sågar til NM ungdom i Tromsø på 100 medley. Han satte også ny pers på 200 medley. 

Rekruttane var også med, og resultatene deiras finn du her på Resultatliste Rekrutt 2020.pdf 

På bildet ser vi dommarene som også fungerte som tidtakarar. Dermed vart det ikkje noke problem med avstandsregelen for voksne funksjonærer.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.